Mbusak virus Video Ad Skipper

malware

Video Ad Skipper minangka pembajak browser. Video Ad Skipper pembajak browser ngowahi tab anyar browser, mesin telusur, lan homepage ing Windows 10, Windows 11, utawa macOS. Uga, telusuran dialihake menyang iklan lan pop-up bisa uga katon.

Waca liyane

Mbusak virus Roofervideoads.com

Roofervideoads.com

Roofervideoads.com minangka situs scam sing nyoba nggawe sampeyan mikir yen komputer sampeyan kena virus. Roofervideoads.com dikenal minangka penipuan dhukungan palsu. Aja nginstal piranti lunak sing ditawakake situs iki lan aja nelpon utawa tuku layanan apa wae. Roofervideoads.com nawakake layanan palsu. Nalika akeh iklan saka Roofervideoads.com, priksa manawa kanggo mriksa pc kanggo Adware.

Waca liyane

Mbusak virus ModemMaterial (Mac OS X).

Mac OSX Adware

Yen sampeyan entuk kabar saka ModemMaterial, banjur Mac sampeyan kena infeksi adware. ModemMaterial minangka adware kanggo Mac.

ModemMaterial ngganti setelan ing Mac. Pisanan, ModemMaterial nginstal ekstensi browser ing browser sampeyan. Banjur, sawise ModemMaterial mbajak browser sampeyan, iku ngowahi setelan ing browser. Contone, ngganti kaca ngarep standar, ngowahi asil panelusuran, lan nampilake pop-up sing ora dikarepake ing browser sampeyan.

Waca liyane

Mbusak iklan Adslivetraining.com

malware

Apa sampeyan ndeleng iklan sing ora dikarepake sing dipromosekake dening domain Adslivetraining.com? Adslivetraining.com minangka situs web palsu. Tujuan saka URL Adslivetraining.com yaiku kanggo nyoba ngapusi wong supaya ngeklik iklan sing ora dikarepake.

Waca liyane

Mbusak virus HybridBudget (Mac OS X).

Mac OSX Adware

Yen sampeyan entuk kabar saka HybridBudget, Mac sampeyan kena infeksi adware. HybridBudget minangka adware kanggo Mac.

HybridBudget ngganti setelan ing Mac sampeyan. Kaping pisanan, HybridBudget nginstal ekstensi browser ing browser sampeyan. Banjur, sawise HybridBudget mbajak browser sampeyan, iku ngowahi setelan ing browser. Contone, ngganti kaca ngarep standar, ngowahi asil panelusuran, lan nampilake pop-up sing ora dikarepake ing browser sampeyan.

Waca liyane

Mbusak virus JUDGE Ransomware

ransomware bombo

JUDGE ransomware dirancang kanggo ndhelik file pribadi lan dokumen pribadi. JUDGE ransomware njaluk cryptocurrency bitcoin kanggo mbalekake file sing dienkripsi. Biaya tebusan beda-beda gumantung saka macem-macem versi JUDGE ransomware

JUDGE ransomware ndhelik file ing komputer lan nambah macem-macem karakter unik menyang ekstensi file sing dienkripsi. Contone, image.jpg dadi gambar.jpg.JUDGE

Waca liyane

Mbusak iklan Geniusweekday.com

malware

Carane mbusak Geniusweekday.com? Apa sampeyan ndeleng iklan sing ora dikarepake sing dipromosekake dening domain Geniusweekday.com? Geniusweekday.com minangka situs web palsu. Tujuan URL Geniusweekday.com yaiku kanggo nyoba ngapusi wong supaya ngeklik iklan sing ora dikarepake.

Waca liyane