Hiq reklamat Geniusweekday.com

malware

Si të hiqni Geniusweekday.com? A shihni reklama të padëshiruara të promovuara nga domeni Geniusweekday.com? Geniusweekday.com është një faqe interneti e rreme. Qëllimi i URL-së Geniusweekday.com është të përpiqet të mashtrojë njerëzit që të klikojnë reklama të padëshiruara.

Lexo më shumë

Hiq Eoveukrnme.work (kompjuter ose telefon)

Eoveukrnme.punë

A po merrni njoftime të padëshiruara nga Eoveukrnme.work? Njoftimet nga Eoveukrnme.work mund të shfaqen në faqen tuaj Windows 10, Windows 11 kompjuter, telefon ose tablet. Faqja e internetit Eoveukrnme.work është një faqe interneti e rreme që përpiqet të bindë përdoruesit të klikojnë në butonin e lejimit në shfletuesin e internetit.

Lexo më shumë

Hiq virusin WinCrypto Ransomware

ombomware bombo

ransomware WinCrypto është një virus i kodimit të skedarëve që bllokon skedarët tuaj personal dhe dokumentet personale. WinCrypto ransomware kërkon kriptovalutë bitcoin për të rimarrë skedarët e koduar. Tarifa e shpërblimit ndryshon nga versionet e ndryshme të WinCrypto ransomware.

WinCrypto ransomware kodon skedarët në kompjuterin tuaj dhe shton një varg karakteresh unike në shtrirjen e skedarëve të koduar. Për shembull, image.jpg bëhet imazh.jpg.WinCrypto

Lexo më shumë

Hiq Make Dark virus

malware

Make Dark është një rrëmbyes i shfletuesit. Bëni të errët rrëmbyesi i shfletuesit modifikon skedën e re, motorin e kërkimit dhe faqen kryesore të shfletuesit Windows 10, Windows 11, ose macOS. Gjithashtu, kërkimet ridrejtohen në reklama dhe mund të shfaqen pop-ups.

Lexo më shumë