Cabut iklan Smartcaptcha.top

malware

Kumaha carana miceun Smartcaptcha.top? Naha anjeun ningali iklan anu teu dihoyongkeun anu diwanohkeun ku domain Smartcaptcha.top? Smartcaptcha.top mangrupikeun situs wéb palsu. Tujuan tina URL Smartcaptcha.top nyaéta pikeun nyobaan nipu jalma pikeun ngaklik iklan anu teu dihoyongkeun.

Maca deui

Cabut virus LUX Ransomware

bom ransomware

LUX ransomware nyaéta virus énkripsi file anu ngonci file pribadi anjeun sareng dokumén pribadi. Lux ransomware nyuhungkeun cryptocurrency bitcoin pikeun milarian file anu énkripsi. Muatan tebusan beda-beda ti versi anu béda Lux ransomware.

Lux ransomware encrypts file dina komputer anjeun sareng nambihan string karakter unik kana perpanjangan file énkripsi. Salaku conto, image.jpg janten gambar.jpg.Lux

Maca deui

Cabut virus Shoppingwinnerstoday.com

Shoppingwinnerstoday.com

Shoppingwinnerstoday.com mangrupikeun situs wéb palsu. Shoppingwinnerstoday.com mangrupikeun situs survéy, nyobian ngumpulkeun inpormasi pribadi sapertos e-mail atanapi nomer telepon ti pangguna pikeun ngirim pesen spam. Shoppingwinnerstoday.com idéntik jeung Privatewinners.com, Searchwinner.net, sarta Daywinners.com. Situs Shoppingwinnerstoday.com aya hubunganana sareng program adware sareng program malware anu tiasa dipasang dina komputer anjeun.

Maca deui