Garmin toont Venu 2 Plus met microfoon en luidspreker en instapmodel vívomove Sport

Garmin heeft twee nieuwe smartwatches aangekondigd met de vívomove Sport en de Venu 2 Plus. De vívomove Sport is een relatief goedkope ‘hybride’’ smartwatch, met een analoog uurwerk en een klein scherm. de locatie 2 Plus heeft weer een speaker en een microfoon.

De vívomove Sport is een analoog horloge met uren- en minutenwijzers en een klein OLED-scherm onderaan de wijzerplaat dat notificaties en andere berichten kan versturen. Dit scherm is 8,6 mm bij 18,5 mm groot, of 0,8″, en heeft een resolutie van 72×154 pixels. Normaal gesproken staat dit scherm uit en geeft het uurwerk de tijd weer, maar bij gebruik van het scherm, de handen bewegen horizontaal. zodat ze het scherm niet bedekken.

Op het OLED-scherm, gebruikers kunnen de tijd zien of meldingen ontvangen van een verbonden smartphone. De smartwatch ondersteunt Android en iOS. De smartwatch ondersteunt ook meerdere gezondheids- en sportfuncties, zoals een energiemonitor, stress volgen, een slaapmonitor en een hartslagmeter. Daarnaast, de smartwatch ondersteunt GPS.

De smartwatch gaat maximaal vijf dagen mee op één batterijlading; na die vijf dagen, de vívomove Sport werkt een extra dag als een gewoon horloge. Inclusief siliconen band, het horloge weegt 33.8 gram. De smartwatch is verkrijgbaar in het zwart, roze, bruin en mintgroen en kosten 180 euro's.

kwam 2 Plus

de locatie 2 Plus is vergelijkbaar met Garmin's Venu 2 en 2S, behalve dat de Plus een ingebouwde luidspreker en microfoon heeft om te bellen. Hiermee kunnen gebruikers ook de stemassistent van een gekoppelde telefoon bellen. verder, de smartwatch heeft een 1.3 “amoled-scherm met een resolutie van 416×416 pixels. de locatie 2 Plus heeft afmetingen van 43.6×43.6×12.6mm.

Deze smartwatch heeft een batterijduur van maximaal negen dagen, of tien dagen in de opslagmodus. Als GPS wordt gebruikt, het horloge kan maximaal 24 uren. Muziek en GPS betekenen een batterijduur van maximaal 8 uren. de locatie 2 Plus ondersteunt ook meerdere functies, zoals een ademhalingsritmesensor, een bloedzuurstofsensor en een slaapmonitor. Dit model is verkrijgbaar in het wit, grijs en zwart en kosten 449 euro's.