Samsung introduceert 89 . microLED-tv" en geeft The Frame een mat scherm

Samsung brengt dit jaar drie microLED-tv's uit, met schermdiagonalen van 110″, 101″ en 89″. Vorig jaar introduceerde Samsung microLED-tv's van 110 en 99 inches. mat scherm.

Samsung's 110″, 101″ en 89″ microLED-tv's krijgen een kunstmodus om kunst weer te geven. Ze krijgen ook ondersteuning voor Dolby Atmos en kunnen 4k-beelden met 120 fps van vier bronnen tegelijk weergeven, via de vier HDMI-poorten heeft Samsung nog geen details bekendgemaakt, zoals prijzen, aangezien de microLED-tv's de duurste modellen van Samsung zijn.

MicroLED kan concurreren met OLED voor een bepaalde beeldkwaliteit, maar heeft niet de nadelen van ongelijkmatige slijtage van verschillende gekleurde LED's. De productie van de panelen is nog erg duur en de uitdaging is om kleinere maten te maken, waarmee Samsung weer een stap heeft gezet met zijn 89 “model-.

Samsung kondigt ook een nieuwe versie van The Frame aan, de tv met fotolijsten om kunst weer te geven wanneer verdere weergave is uitgeschakeld. De nieuwe versie heeft een mat scherm en is verkrijgbaar in maten vanaf 32″ tot 65”. Ook de kantelbare The Sero krijgt een mat scherm en hetzelfde geldt voor The Serif, de tv die als een soort meubel op hoge poten staat. een 65″ model van The Serif wordt ook uitgebracht. Het kleinste model meet 43 inches.