Hoe AdwCleaner te gebruiken om malware te verwijderen

Adwcleaner is een gratis scanner voor adware, malware, en andere ongewenste software. In 2011 AdwCleaner is ontworpen door een Franse student genaamd Xplode, en in 2016 AdwCleaner is overgenomen door Malwarebytes.

Adwcleaner is compact en hoeft niet te worden geïnstalleerd. Geen installatie maakt Adwcleaner zeer geschikt om te gebruiken vanaf een USB-stick. Adwcleaner is nu beschikbaar in meer dan 21 talen.

Adwcleaner ondersteunt Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Rand, Opera, en Vivaldi. Als er adware is geïnstalleerd in een van deze webbrowsers, Adwcleaner zal het detecteren en verwijderen.

Als u een van de volgende dingen opmerkt:

• De computer is traag.
  • De startpagina van de webbrowser is zonder uw toestemming gewijzigd.
  • De zoekmachine van de webbrowser is zonder uw toestemming gewijzigd.
  • Advertenties verschijnen op uw computer of webbrowser.
  • Onbekende omleidingen in de webbrowser
  • Onbekende werkbalk in uw webbrowser.

Dit kan het werk zijn van adware op uw computer. AdwCleaner detecteert en verwijdert ongewenste software van uw computer.

Hoe Malwarebytes AdwCleaner te gebruiken

Klik hier om download Malwarebytes AdwCleaner.

Het gebruik van Adwcleaner is heel eenvoudig; starten, klik op de knop Nu scannen.

malwarebytes adwcleaner

Na het starten van de scan, de updates van de Adwcleaner-detectiedatabase worden gedownload en toegepast. Als er al malware is gevonden, Adwcleaner geeft deze detectieresultaten weer.

adwcleaner malware-scan

Klik vervolgens op de knop Quarantaine om de gevonden malware van uw computer te verwijderen.

U moet uw werk opslaan voordat u de gevonden malware kunt verwijderen. Alle processen in uw webbrowser of computer worden automatisch gesloten tijdens het verwijderen van malware.

adwcleaner in quarantaine

Start uw computer opnieuw op nadat u Adwcleaner hebt gebruikt om alle malware volledig van uw computer te verwijderen.

adwcleaner computer herstart

Adwcleaner bevat ook geavanceerde opties. U kunt deze functionaliteit toepassen om de schade op te lossen die malware aan uw computersysteem heeft veroorzaakt.

Om de geavanceerde opties in Adwcleaner te openen, klik op Instellingen aan de rechterkant van het menu. U ziet dan de volgende opties.

Verwijder IFEO-sleutels, Traceringssleutels verwijderen, Verwijder prefetch-bestanden, Reset proxy, Reset Chrome-beleid, Reset TCP / IP, Reset firewall, Reset IPSEC, BITS resetten, Reset IE-beleid, Reset Winsock, Reset HOSTS-bestanden.

geavanceerde functies van adwcleaner

Technische kennis is vereist voordat u deze geavanceerde Adwcleaner-opties kunt gebruiken.

Maxim

Maxim

Hoi! Ik heb Maxim. Ik onderzoek malware. Ik blog over malware en computervirusbedreigingen zodra ze worden vrijgegeven, zodat u het kunt gebruiken om virussen van uw computer te verwijderen, telefoon, of tablet. Is deze informatie nuttig? Deel op sociale media en help anderen Dank u!
Help andere mensen, deel dit artikel. Dank u
Delen op facebook
Facebook
Delen op twitter
Twitter
Delen op reddit
Reddit
Delen op Pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

malwaregidslogo

De informatie is hier om te helpen. Volg alle stappen in deze instructie om malware te verwijderen.