Verwijder POP-UP-advertenties in Google Chrome

Wanneer u internetwebsites bezoekt, u zult niet ontsnappen aan pop-ups, d.w.z., advertenties die verschijnen in een nieuw venster van de Chrome-browser. Advertenties op internet zijn typisch en worden gebruikt om website-exploitanten inkomsten te verschaffen voor de kosten die zij voor de website maken.

Echter, het wordt vervelend als advertenties worden vertoond op plaatsen waar je ze niet verwacht of als pop-up advertenties worden vertoond op een website waar ze niet thuishoren.

verwijder pop-up google chromeVeronderstel onverwacht. Veel vervelende pop-upadvertenties worden weergegeven in uw Google Chrome-browser en op uw computer. In dat geval, de pop-ups kunnen worden veroorzaakt door een adwareprogramma dat op uw computer is geïnstalleerd.

Adwareprogramma's worden alleen gemaakt om vervelende advertenties in uw browser weer te geven. Deze vorm van malware, bekend als adware, injecteert advertenties op websites waar u het niet verwacht.

Als u op een pop-upadvertentie klikt die door adware wordt veroorzaakt, dan verdienen de ontwikkelaars van deze adwareprogramma's geld. Deze techniek wordt veel gebruikt met software die u gratis van internet kunt downloaden.

Er zijn verschillende problemen die adware op uw computer kan veroorzaken. Hieronder vindt u een lijst met mogelijke problemen met adware op uw computer.

Symptomen van adware

• Pop-ups en ongewenste advertenties tijdens het surfen op internet.
  • Vervelende omleidingen die zoekresultaten manipuleren.
  • Een aangepaste startpagina en zoekmachine in Google Chrome.
  • Google Chrome werkt niet meer of loopt constant vast.
  • Tabbladen die spontaan openen met ongewenste websites of pop-ups.

Pop-ups verwijderen uit Google Chrome

Om pop-upadvertenties weer te geven en advertenties te injecteren in de websites die worden bezocht via Google Chrome, adware maakt misbruik van de functionaliteit van de browserextensie. Adware installeert een browserextensie in de Google Chrome-browser die zoekopdrachten door andere zoekmachines doorstuurt en pop-ups weergeeft.

Daarom, starten, we zullen controleren of er ongewenste browserextensies zijn geïnstalleerd in uw Google Chrome om de ongewenste pop-upadvertenties te stoppen.

• Open de Google Chrome-browser.
  • Klik op de drie horizontale streepjes in de rechterbovenhoek.
  • Klik op Meer tools en vervolgens op Extensies.

Google Chrome-pop-up verwijderen

Controleer of er een browserextensie is geïnstalleerd die u niet kent of niet vertrouwt. Schakel deze browserextensie uit of verwijder deze door op de knop Verwijderen te klikken.

verwijder adware browserextensie google chrome

Als u het niet zeker weet, ga naar de volgende stap om adware van uw computer te verwijderen, die de pop-upadvertenties in Google Chrome zal tonen.

malwarebytes-logoVerwijder adware uit Google Chrome met Malwarebytes

Ik raad je aan om ongewenste pop-upadvertenties met Malwarebytes te verwijderen. Malwarebytes is een complete tool voor het verwijderen van adware en gratis te gebruiken.

Adware laat sporen achter zoals kwaadaardige bestanden, registersleutels, geplande taken op uw apparaat, zorg ervoor dat u ongewenste pop-ups volledig verwijdert met Malwarebytes.

Download Malwarebytes

Installeer Malwarebytes, volg de instructies op het scherm. Klik Scannen om een ​​malware-scan te starten.

Verwijder pop-upadvertenties Google Chrome met Malwarebytes

Wacht tot de Malwarebytes-scan is voltooid. Eenmaal klaar, bekijk de pop-upadvertenties google chrome adware detecties.

Klik Quarantaine doorgaan.

pop-upadvertenties google chrome verwijderen met Malwarebytes

Start Windows opnieuw op nadat alle adware-detecties in quarantaine zijn geplaatst.

Start Windows opnieuw op - Malwarebytes

Je hebt nu met succes adware van je computer verwijderd die verantwoordelijk is voor ongewenste pop-ups in Google Chrome.

In deze volgende stap, u moet controleren op kwaadwillende websites die pushmeldingen verzenden. Pushmeldingen kunnen eruitzien als pop-upadvertenties, sommige websites bedriegen gebruikers om meldingen in de Chrome-browser te accepteren en ongewenste pop-ups te verzenden.

Google Chrome-logoVerwijder pushmeldingen uit Google Chrome

1. Open Google Chrome.
  2. In de rechterbovenhoek, vouw het Chrome-menu uit.
  3. In het Google Chrome-menu, Open Instellingen.
  4. Bij de Privacy en beveiliging sectie, Klik Site-instellingen.
  5. Open de Meldingen instellingen.
  6. Verwijder de website die meldingen verzendt door op de drie stippen rechts naast de pop-upadvertenties google chrome URL te klikken en klik op Verwijderen.

sophos hitmanproVerwijder malware met Sophos HitmanPRO

In deze tweede stap voor het verwijderen van malware, we starten een tweede scan om er zeker van te zijn dat er geen malwareresten op uw computer zijn achtergebleven. HitmanPRO is een cloud scanner die elk actief bestand scant op schadelijke activiteiten op uw computer en deze naar de Sophos verzendt cloud voor detectie. In de Sophos-cloud scannen zowel Bitdefender-antivirus als Kaspersky-antivirus het bestand op kwaadaardige activiteiten.

HitmanPRO downloaden

Wanneer u HitmanPRO heeft gedownload, installeert u HitmanPro 32-bit of HitmanPRO x64. Downloads worden opgeslagen in de map Downloads op uw computer.

Open HitmanPRO om de installatie te starten en te scannen.

installeer hitmanpro

Accepteer de Sophos HitmanPRO-licentieovereenkomst om door te gaan. Lees de licentieovereenkomst, vink het vakje aan en klik op Volgende.

hitmanpro-licentie

Klik op de knop Volgende om de installatie van Sophos HitmanPRO voort te zetten. Zorg ervoor dat u een kopie van HitmanPRO maakt voor regelmatige scans.

hitmanpro installatie scan instellingen

HitmanPRO begint met een scan, wacht op de resultaten van de antivirusscan.

Hitmanpro classificatiescan

Als de scan is voltooid, klik op Volgende en activeer de gratis HitmanPRO-licentie. Klik op Activeer gratis licentie.

hitmanpro activeer gratis licentie

Voer uw e-mailadres in voor een gratis Sophos HitmanPRO-licentie van dertig dagen. Klik op Activeren.

hitmanpro gratis licentie-e-mail

De gratis HitmanPRO-licentie is succesvol geactiveerd.

hitmanpro-licentie geactiveerd

U krijgt de resultaten van het verwijderen van malware te zien, Klik op 'volgende' om door te gaan.

hitmanpro malware verwijderingsresultaten

Schadelijke software is gedeeltelijk van uw computer verwijderd. Start uw computer opnieuw op om de verwijdering te voltooien.

hitmanpro herstart de computer

Maxim

Maxim

Hoi! Ik heb Maxim. Ik onderzoek malware. Ik blog over malware en computervirusbedreigingen zodra ze worden vrijgegeven, zodat u het kunt gebruiken om virussen van uw computer te verwijderen, telefoon, of tablet. Is deze informatie nuttig? Deel op sociale media en help anderen Dank u!
Help andere mensen, deel deze gids. Dank u
Delen op facebook
Facebook
Delen op twitter
Twitter
Delen op reddit
Reddit
Delen op Pinterest
Pinterest

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

malwaregidslogo

De informatie is hier om te helpen. Volg alle stappen in deze instructie om malware te verwijderen.